Buitengewoon Deventer

Fotoboeken serie van Deventer

 

 

FOTOBOEKEN SERIE OVER DEVENTER 

Buitengewoon Deventer is een serie van drie fotoboeken van de Deventer stadsfotograaf Bart Ros. De boeken bieden een unieke kijk op de stad en haar omgeving.

In Buitengewoon Deventer deel 1 neemt Ros de lezer mee op een reis door de historische binnenstad van Deventer. Hij laat zien hoe de stad is veranderd door de jaren heen, maar ook hoe ze haar unieke karakter heeft behouden. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geven een goed beeld van de schoonheid van de stad.

Fotoboek Buitengewoon Deventer deel 1. Fotoboek van Deventer

Buitengewoon Deventer deel 2 gaat verder dan de binnenstad en laat ook de omgeving van Deventer zien. Ros fotografeert de IJssel, de landerijen, de dorpen en de natuur. Hij toont hoe Deventer is verbonden met haar omgeving en hoe de stad een onderdeel is van het landschap.

Buitengewoon Deventer deel 3 is een speciale uitgave ter gelegenheid van het 1.250-jarig bestaan van Deventer in 2023. Het boek bevat een selectie van de mooiste foto’s uit de eerste twee delen, aangevuld met nieuwe foto’s. Het boek is een prachtig eerbetoon aan de stad Deventer.

Wat maakt de boeken zo bijzonder?

De boeken van Bart Ros zijn bijzonder om verschillende redenen. Ten eerste zijn de foto’s van hoge kwaliteit. Ros heeft een goed oog voor detail en weet de schoonheid van de stad en haar omgeving op een unieke manier vast te leggen. Ten tweede zijn de boeken goed gedocumenteerd. Ros vertelt bij elke foto een kort verhaal over de locatie of het onderwerp. Dit maakt de boeken nog interessanter om te lezen. Ten derde zijn de boeken een liefdesverklaring aan Deventer. Ros is duidelijk verliefd op de stad en dat is terug te zien in zijn foto’s.

Voor wie zijn de boeken geschikt?

De boeken zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in Deventer en haar omgeving. Ze zijn een must-have voor inwoners van Deventer, maar ook voor toeristen die de stad willen leren kennen. De boeken zijn ook geschikt voor mensen die van fotografie houden.

De boekenserie “Buitengewoon Deventer” van stadsfotograaf Bart Ros is een opmerkelijke collectie die de schoonheid en evolutie van Deventer in beeld brengt. Deze serie omvat drie delen, elk met een unieke focus. In deel 1 neemt Ros de lezer mee door de historische binnenstad van Deventer, waarbij hij de veranderingen over de jaren heen vastlegt, terwijl hij tegelijkertijd het unieke karakter van de stad benadrukt. De hoge kwaliteit van de foto’s in dit deel biedt een prachtig beeld van de stedelijke schoonheid.

Deel 2 van de serie breidt de focus uit naar de omgeving van Deventer, inclusief de IJssel, landerijen, dorpen en de natuur. Dit deel illustreert hoe Deventer is verbonden met haar omgeving en hoe de stad een onderdeel vormt van het omringende landschap. Deel 3, een speciale uitgave ter ere van het 1.250-jarig bestaan van Deventer in 2023, bevat een selectie van de mooiste foto’s uit de eerste twee delen, aangevuld met nieuwe foto’s, en vormt een prachtig eerbetoon aan Deventer.

Elk deel van de “Buitengewoon Deventer” serie is meer dan alleen een fotoboek; het is een verhalende reis die de lezer meeneemt door de verschillende facetten van Deventer. De boeken combineren artistieke fotografie met historisch en cultureel inzicht, waardoor ze niet alleen een visueel genot zijn, maar ook een educatieve ervaring bieden. Ze zijn een must-have voor zowel inwoners als liefhebbers van Deventer, en vormen een waardevolle toevoeging aan de collectie van iedereen die geïnteresseerd is in stedelijke fotografie en de rijke geschiedenis van Nederlandse steden.

Bestel Buitengewoon Deventer hier

Wil je ook graag weten hoe we samen fotografie kunnen inzetten?