Project

Hans Janssen Staalkabels

Type project: Portretfotografie & Stadsfotografie

Fotografie bruggen Architectuur fotografie

Over Hans Janssen Staalkabels

HANS JANSEN Staalkabels is een belangrijke speler in de Nederlandse markt voor staalkabels en touwwerk. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van innovatieve en duurzame oplossingen.

HANS JANSEN Staalkabels is ook een belangrijke leverancier van gevelbekleding van staalkabels. Het bedrijf biedt een breed scala aan mogelijkheden, van eenvoudige systemen tot complexe ontwerpen.

HANS JANSEN Staalkabels is een bedrijf met een sterke focus op kwaliteit en service. Het bedrijf is ervan overtuigd dat deze waarden essentieel zijn voor het leveren van duurzame en veilige oplossingen.

Architectuur fotografie Utrecht

Over dit project

In 2023 heb ik voor Janssen Staalkabels een serie met bruggen door heel Nederland gefotografeerd als architectuurfotografie. Het project was bedoeld om de schoonheid en functionaliteit van Nederlandse bruggen te laten zien, en om het gebruik van staalkabels in deze bruggen te benadrukken.

Ik heb foto’s gemaakt van bruggen in verschillende stijlen, van historische bruggen tot moderne bruggen. Ik heb geprobeerd om de details van de bruggen vast te leggen, zoals de constructie, de architectuur en de omgeving.

De opdrachtgever was zeer tevreden met het resultaat van het project. De foto’s zijn gebruikt voor de website en de presentaties van Janssen Staalkabels.

Ik vond het een leuke uitdaging om deze opdracht te doen. Het was interessant om de verschillende bruggen in Nederland te zien, en om deze vast te leggen in foto’s.

Meer foto's voor Jansen Staalkabels