Project

Deventer Marketing

Type project: Stadsfotografie & portretfotografie

Fietsen in Deventer

Over Deventer Marketing

Merk Deventer

Deventer is een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. De stad is authentiek, eigenzinnig en vernieuwend. Dit zijn de kernwaarden van het merk Deventer.

Het merk Deventer geeft richting aan communicatie, programmering, beleid en toekomstige ontwikkelingen. Deventer Marketing draagt het merk actief uit en stimuleert en faciliteert anderen om dat ook te doen.

Als iedereen hetzelfde verhaal vertelt over Deventer, dan versterken we elkaars boodschap en ontstaat een krachtig en aantrekkelijk beeld van Deventer bij onze doelgroepen.

het stadstrand en meadows voor Deventer
Portret en mensen fotografie deventer

Over dit project

Fotograaf voor Deventer Marketing

In 2022 kreeg ik de opdracht om voor Deventer Marketing een serie beelden te maken van alle woonwijken van Deventer. De bedoeling was om een beeld te geven van de diversiteit van de stad en de verschillende levensstijlen die er worden geleefd.

Ik heb de woonwijken in verschillende seizoenen bezocht om de verschillende gezichten van de stad te kunnen laten zien. Ik heb foto’s gemaakt van de straten, de huizen, de mensen en de activiteiten die er plaatsvinden.

De foto’s zijn gebruikt voor de website en de sociale media van Deventer Marketing. Ze zijn ook gebruikt in het promotiemateriaal van de stad.

Portretbeelden

In 2023 kreeg ik opnieuw de opdracht van Deventer Marketing om een serie beelden te maken. Dit keer was het de bedoeling om portretbeelden te maken van mensen in het straatbeeld van Deventer en bij lokale ondernemingen in de stad.

Ik heb mensen gefotografeerd van alle leeftijden, met verschillende achtergronden en uit verschillende wijken van de stad. Ik heb geprobeerd om de persoonlijkheid van de mensen in de foto’s te laten zien.

De foto’s zijn gebruikt voor een campagne van Deventer Marketing om de stad te promoten als een inclusieve en gastvrije stad.

Resultaat

Beide series beelden zijn goed ontvangen door Deventer Marketing en de inwoners van de stad. De foto’s geven een mooi beeld van Deventer als een diverse en levendige stad.

De woonwijken-serie laat zien dat Deventer meer is dan alleen het historische centrum.

De stad heeft veel te bieden aan mensen van alle leeftijden en met verschillende interesses.

De portretserie laat zien dat Deventer een stad is van mensen. De mensen die in Deventer wonen zijn de stad. Ze maken de stad tot wat het is.

Meer foto's van Deventer