Workshops

Verken de kunst van fotografie tijdens onze workshops, waar we samen met een collega unieke ervaringen aanbieden in Deventer en het betoverende Speulderbos. Wil je graag een workshop in jouw eigen woonplaats? Dat kan! Stuur ons een e-mail op info@bartros.nl of vind ons op Instagram via @bartrosfotografie voor meer informatie. Of je nu individueel of met een groep deelneemt, onze workshops bieden een rijke leerervaring. Ontdek de geheimen van avondfotografie en het vastleggen tijdens het magische blauwe uurtje tijdens onze workshops in Deventer. Voor liefhebbers van landschapsfotografie met een telelens of degenen die hun fotografievaardigheden willen verbeteren, bieden we workshops aan in het prachtige Speulderbos of op een locatie naar jouw keuze. Meld je aan via de link naar de workshops en laat je fotografievaardigheden tot nieuwe hoogten stijgen!

Fotografie workshop in Deventer

Wie geven de workshops

Over Bart Ros

Bart Ros, een gepassioneerde 42-jarige stadsfotograaf en deskundige in multimedia, omarmt zijn passie voor fotografie door bijna dagelijks langs de oevers van de IJssel of in de stad op zoek te gaan naar nieuwe en prachtige beelden. Zijn toewijding gaat verder dan alleen het vastleggen van indrukwekkende scènes; hij fungeert ook als leverancier van beelden voor prominente entiteiten zoals de VVV en diverse hotelketens. Met een oog voor schoonheid en een uniek perspectief brengt Bart jaarlijks een adembenemende kalender uit, waarin zijn beelden een verhaal vertellen en de essentie van de locatie vangen. Momenteel zet hij zich in voor zijn tweede boek, getiteld “Buitengewoon Deventer & omstreken”, waarin hij het buitengewone karakter van Deventer en de omgeving op een meeslepende manier in beeld brengt. Bart’s werk is een viering van de pracht van deze locaties, en hij streeft er voortdurend naar om zijn passie en visie door middel van beelden met anderen te delen.

Website van Bart Ros
Foto van Bart Ros
Foto van Bart Ros

Over Matthijs Bettman

Matthijs’ reis in fotografie begon op zijn tiende, toen zijn ouders hem een Kodak filmcamera gaven. Later, op dertienjarige leeftijd, bloeide zijn passie voor fotografie op met zijn eerste digitale camera. Na een periode zonder fotografie herontdekte hij tijdens zijn studie Forensische Wetenschappen zijn liefde voor het vak, gretig elke fotografie-gerelateerde opdracht aannemend en veel over de kunst leerend.

Hij begon met het vastleggen van zijn thuisstad Utrecht, zijn basketbalclub, familie en de bossen in zijn buurt. Maar na verloop van tijd ontdekte hij zijn voorliefde voor landschappen en stadsgezichten. Nu, na vele reizen en het verkennen van diverse plekken, blijft Matthijs gefascineerd door de schoonheid om hem heen, altijd op zoek naar nieuwe scènes om vast te leggen met zijn camera.

Website van Matthijs Bettman
Over de Fotografie workshops

Fotografie workshops zijn inspirerende en educatieve ervaringen die deelnemers de kans bieden om hun fotografische vaardigheden te verbeteren onder begeleiding van een professionele fotograaf. In deze workshops in Deventer en het betoverende Speulderbos draait alles om het delen van kennis, het ontdekken van nieuwe technieken en het verkennen van creatieve perspectieven.

Tijdens deze workshops duiken deelnemers in de wereld van fotografie, leren ze verschillende aspecten van het vak kennen en krijgen ze praktische tips om hun vaardigheden te ontwikkelen. Of het nu gaat om het vastleggen van de intrigerende architectuur van Deventer bij avondschemering of om het verkennen van de prachtige natuurlijke landschappen van het Speulderbos, deze workshops bieden een unieke gelegenheid om te leren, te experimenteren en te groeien als fotograaf.

Of je nu een beginner bent die net begint met fotograferen of een meer ervaren fotograaf die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze workshops zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus. Ze bieden een stimulerende omgeving waarin deelnemers hun passie voor fotografie kunnen delen, nieuwe technieken kunnen ontdekken en inspiratie kunnen opdoen in een prachtige omgeving.