Project

Etalian E-scooters

Type project: Portretfotografie & Productfotografie

Portretfotografie in Deventer en omgeving. Etalian e-scooters.

Over Etalian

Etalian: Elektrische scooters met een klassieke uitstraling

Etalian is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en service van elektrische scooters. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft een showroom in Deventer.

Etalian scooters zijn elegant, duurzaam en zuinig. Ze zijn ontworpen om een klassieke uitstraling te hebben, maar wel met de nieuwste technologie. De scooters zijn voorzien van een krachtige elektromotor en een lange actieradius.

Etalian biedt een breed scala aan scooters aan, voor elk budget en elke behoefte. De scooters zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met verschillende batterijcapaciteiten en topsnelheid.

Etalian is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische scooter met een klassieke uitstraling. De scooters zijn duurzaam, zuinig en voorzien van de nieuwste technologie.

Productfotografie in Deventer.

Over dit project

Productfotografie en portretfotografie voor Etalian

In 2023 werd een project uitgevoerd voor Etalian, een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en service van elektrische scooters. Het project omvatte productfotografie van koffers, schermen en helmen voor scooters, evenals van de scooters zelf. Ook werd er portretfotografie gemaakt met modellen.

Productfotografie

De productfotografie was belangrijk om de kwaliteit en het ontwerp van de Etalian-producten te laten zien. De fotograaf gebruikte professionele apparatuur en technieken om de producten er zo goed mogelijk uit te laten zien. De fotograaf werkte nauw samen met de ontwerpers van Etalian om ervoor te zorgen dat de foto’s de producten accuraat weergeven.

Portretfotografie

De portretfotografie was bedoeld om de scooters in een positieve en aantrekkelijke context te laten zien. De fotograaf werkte samen met modellen die een natuurlijke en zelfverzekerde uitstraling hebben. De fotograaf fotografeerde de modellen in verschillende omgevingen, zoals in de stad, in het park of op het strand.

De foto’s die voor Etalian zijn gemaakt, zijn gebruikt voor de website van het bedrijf, voor marketingmateriaal en voor sociale media. De foto’s zijn goed ontvangen door klanten en partners van Etalian.

Het project voor Etalian was een succes. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en laten de producten en het merk Etalian op een goede manier zien.

Meer foto's van Etalian E-scooters