Project

Restaurant Carotte

Type project: Productfotografie

Productfotografie voor restaurants

Over Restaurant Carotte

Restaurant Carotte in Deventer is een klein, knus restaurant dat gespecialiseerd is in groentegerechten. Het restaurant wordt gerund door Eveline van Burken en Ilse Eijsink, twee vrouwen met een passie voor koken en groenten.

Op het menu staan gerechten met seizoensgebonden groenten, die met liefde en aandacht worden bereid. De gerechten zijn verrassend en creatief, en laten zien dat groenten veel meer zijn dan alleen een bijgerecht.

Het restaurant heeft een gezellige, huiselijke sfeer. De bediening is vriendelijk en professioneel, en zorgt ervoor dat je een onvergetelijke avond hebt.

Restaurant Carotte is een aanrader voor iedereen die van groente houdt en op zoek is naar een bijzondere culinaire ervaring. Restaurant Carotte is een uniek restaurant dat een nieuwe dimensie aan groentegerechten geeft. Een bezoekje aan dit restaurant is een echte aanrader!

Restaurant Carotte in de avond Productfotografie Deventer

Over dit project

Restaurant Carotte in Deventer is een klein, knus restaurant dat gespecialiseerd is in groentegerechten. Elke maand verschijnt er een nieuw menu met seizoensgebonden gerechten. Ik ben verantwoordelijk voor de productfotografie van deze gerechten.

Ik werk nauw samen met de chef-kok van het restaurant om de gerechten op de best mogelijke manier te fotograferen. We bespreken de gerechten van tevoren en ik maak een plan voor de fotografie. De chef-kok zorgt ervoor dat de gerechten er perfect uitzien en ik zorg ervoor dat de foto’s aantrekkelijk en smaakvol zijn.

De productfotografie voor Restaurant Carotte is een hele leuke opdracht. De gerechten zijn altijd verrassend en creatief, en het is een uitdaging om ze op een mooie manier vast te leggen. Ik werk met veel plezier aan deze opdracht en ik ben altijd blij met het resultaat.

Interieurfotografie en stadsfotografie

Naast de productfotografie maak ik ook interieurfotografie en stadsfotografie voor de website van Restaurant Carotte. De interieurfotografie geeft een beeld van de gezellige en huiselijke sfeer van het restaurant. De stadsfotografie geeft een indruk van de stad Deventer, waar het restaurant gevestigd is.

Ik vind het belangrijk om de fotografie voor Restaurant Carotte in een consistente stijl te maken. De foto’s moeten elkaar aanvullen en een mooi geheel vormen. Ik werk daarom altijd met dezelfde instellingen en bewerkingstechnieken. Het is een leuke opdracht met fijne mensen.

Meer foto's van Restaurant Carotte