Photowalks

Verrijkende Fotografische Ontdekkingen Tijdens mijn Photowalks

Sluit je aan bij een gezellige groep fotografen en ontdek samen de mooiste plekken in de stad tijdens een Photowalk! Vergezel anderen, deel ervaringen en krijg handige tips van een professional, waardoor je niet alleen prachtige foto’s mee naar huis neemt, maar ook meer kennis opdoet.

20171208 DSC00104 Edit

WAT HOUDT EEN PHOTOWALK IN?

Je loopt met een gezellige groep mede-fotografen door de stad terwijl je de mooiste plekken fotografeert. Vind je het niet fijn om alleen door de stad te lopen met je apparatuur? Of vind je het simpelweg niet leuk? Dan is deelnemen aan een Photowalk ideaal! Tijdens de Photowalk krijg je ook nog handige tips en tricks van een professional. Je komt dus niet alleen thuis met mooie beelden, je gaat ook naar huis met meer kennis dan eerder.

Wie geven de Fotowalks

Over Bart Ros

Bart Ros, een gepassioneerde 42-jarige stadsfotograaf en deskundige in multimedia, omarmt zijn passie voor fotografie door bijna dagelijks langs de oevers van de IJssel of in de stad op zoek te gaan naar nieuwe en prachtige beelden. Zijn toewijding gaat verder dan alleen het vastleggen van indrukwekkende scènes; hij fungeert ook als leverancier van beelden voor prominente entiteiten zoals de VVV en diverse hotelketens. Met een oog voor schoonheid en een uniek perspectief brengt Bart jaarlijks een adembenemende kalender uit, waarin zijn beelden een verhaal vertellen en de essentie van de locatie vangen. Momenteel zet hij zich in voor zijn tweede boek, getiteld “Buitengewoon Deventer & omstreken”, waarin hij het buitengewone karakter van Deventer en de omgeving op een meeslepende manier in beeld brengt. Bart’s werk is een viering van de pracht van deze locaties, en hij streeft er voortdurend naar om zijn passie en visie door middel van beelden met anderen te delen.

Website van Bart Ros
Foto van Bart Ros
Foto van Bart Ros

Over Matthijs Bettman

Matthijs’ reis in fotografie begon op zijn tiende, toen zijn ouders hem een Kodak filmcamera gaven. Later, op dertienjarige leeftijd, bloeide zijn passie voor fotografie op met zijn eerste digitale camera. Na een periode zonder fotografie herontdekte hij tijdens zijn studie Forensische Wetenschappen zijn liefde voor het vak, gretig elke fotografie-gerelateerde opdracht aannemend en veel over de kunst leerend.

Hij begon met het vastleggen van zijn thuisstad Utrecht, zijn basketbalclub, familie en de bossen in zijn buurt. Maar na verloop van tijd ontdekte hij zijn voorliefde voor landschappen en stadsgezichten. Nu, na vele reizen en het verkennen van diverse plekken, blijft Matthijs gefascineerd door de schoonheid om hem heen, altijd op zoek naar nieuwe scènes om vast te leggen met zijn camera.

Website van Matthijs Bettman

Wil je ook graag weten hoe we samen fotografie kunnen inzetten?