Project

LemonSuites

Type project: Interieurfotografie

interieurfotografie Lemon suites

Over Lemon Suites

Lemon suites is een 4-sterren designhotel in het centrum van Deventer. Het hotel is gevestigd in een prachtig oud pand dat volledig is gerenoveerd. De suites zijn modern ingericht met een luxe uitstraling. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, spa en fitnessruimte.

De suites van Lemon suites zijn ruim en comfortabel. Ze zijn voorzien van alle moderne faciliteiten, zoals een eigen badkamer met douche en bad, een flatscreentelevisie, een minibar en gratis WiFi. De suites zijn ingericht met een mix van moderne en klassieke elementen. De materialen zijn van hoge kwaliteit en de afwerking is perfect.

52232321995 052c761df2 k

Over dit project

In 2023 kreeg ik de opdracht om de suites van Lemon suites Deventer  in Deventer te fotograferen. Het bedrijf wilde de luxe en stijl van hun suites laten zien aan potentiële gasten.

Ik heb de foto’s gemaakt met mijn Nikon Z8 en een groothoeklens. Deze lens geeft een breed beeld en zorgt ervoor dat de suites er groot en ruim uitzien. Ik heb ook gebruik gemaakt van natuurlijk licht om de foto’s een natuurlijke en warme uitstraling te geven.

Ik heb drie suites gefotografeerd: The Lemon Suites, The Penthouse Suite en The River Suite. De Lemon Suites zijn de standaard suites van het hotel. Ze zijn modern ingericht met een luxe uitstraling. De Penthouse Suite is de grootste suite van het hotel. Ze heeft een eigen terras met uitzicht over de stad. De River Suite ligt aan de rivier de IJssel. Ze heeft een balkon met uitzicht op de rivier.

De samenwerking met Lemon suites was zeer prettig. Het bedrijf was enthousiast over mijn ideeën en gaf me de vrijheid om te creëren. Het resultaat is een serie prachtige foto’s die de luxe en stijl van de suites perfect weergeven.

De foto’s zijn gebruikt voor de website en marketingcampagne van Lemon suites. Ze hebben bijgedragen aan een toename van het aantal boekingen en een positieve bijdrage geleverd aan de uitstraling van het hotel.

Meer foto's van Lemon Suites Deventer