Project

Crystal Fresh

Type project: Productfotografie

Producten van Crystal Fresh

Over Crystal fresh

Crystal Fresh is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 30 jaar toonaangevend is in natuurlijke lichaamsverzorging. Het bedrijf is gevestigd in Deventer en heeft een breed assortiment aan producten, waaronder deodoranten, bodylotions, zeep en handcrèmes.

Crystal Fresh staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van schadelijke chemicaliën. Het bedrijf is gecertificeerd door de Stichting Milieukeur en is aangesloten bij de Fairtrade Foundation.

crystal fresh kerkstcadeau

Over dit project

In 2023 kreeg ik de opdracht om de productfotografie voor de website van Crystal Fresh te verzorgen. Het bedrijf wilde de natuurlijke schoonheid van haar producten op een professionele manier laten zien.

Ik heb de foto’s gemaakt in een studio met flitslicht. Dit gaf mij de controle over de verlichting en zorgde ervoor dat de producten er goed uitkwamen. Ik heb gebruik gemaakt van een witte achtergrond om de focus op de producten te leggen.

De foto’s zijn gemaakt met een zoomlens om de producten in hun geheel te laten zien. Ik heb ook gebruik gemaakt van macro-opnames om de details van de producten te benadrukken.

Na de shoot heb ik de foto’s bewerkt in Photoshop. Ik heb de kleuren gecorrigeerd en de details versterkt.

De foto’s zijn gebruikt voor de website van Crystal Fresh. Ze zijn goed ontvangen door het bedrijf en de klanten. De website is er prachtig uitgekomen en de productfotografie heeft daar zeker aan bijgedragen.

Meer foto's van Deventer