Project

Huis Vermeer

Type project: Architectuurfotografie & Interieurfotografie

Huis Vermeer fotografie terras stadsfotografie

Over Huis Vermeer

Hotel Huis Vermeer is een luxe viersterrenhotel in het historische centrum van Deventer. Het hotel is gevestigd in een prachtig 18e-eeuws pand en heeft een unieke uitstraling.

Het hotel beschikt over 11 kamers en suites, die allemaal comfortabel en stijlvol zijn ingericht. De kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten, waaronder een flatscreentelevisie, een minibar en een eigen badkamer.

Het hotel heeft een eigen restaurant, waar u kunt genieten van een heerlijk diner. Het restaurant serveert een mix van klassieke en moderne gerechten, gemaakt met verse, lokale producten.

 

Stadsfotografie Huis Vermeer Deventer

Over dit project

Fotograaf voor Hotel Huis Vermeer

In 2021 kreeg ik de opdracht om de fotografie voor Hotel Huis Vermeer in Deventer te verzorgen. Het hotel wilde de unieke uitstraling van het pand en de comfortabele en stijlvolle kamers op een professionele manier laten zien.

Ik heb de foto’s gemaakt in het hotel zelf, in de kamers, het restaurant en de lobby. Ik heb ook foto’s gemaakt van de buitenkant van het pand, met de kerstverlichting en het terras.

De foto’s zijn gebruikt voor de website, het promotiemateriaal en de sociale media van het hotel. Het resultaat is een serie prachtige foto’s die de charme van het hotel perfect weergeven.

De kamers

De kamers van Hotel Huis Vermeer zijn ruim en comfortabel. Ze zijn ingericht in een klassieke stijl met moderne accenten. De foto’s van de kamers laten de details van de inrichting goed zien, zoals de antieke meubels, de zachte bedden en de sfeervolle verlichting.

De buitenkant

Het hotel is gevestigd in een prachtig 18e-eeuws pand. De foto’s van de buitenkant van het pand laten de unieke architectuur van het gebouw goed zien. De foto’s van de kerstverlichting geven een sfeervolle impressie van het hotel in de winter.

Meer foto's van Huis Vermeer