Project

Bosch Slabbers Architecten

Type project: Stadsfotografie & Architectuurfotografie

Architectuur Architectuurfotografie Deventer

Over Bosch Slabbers

Bosch Slabbers is een landschapsarchitectuurbureau met vestigingen in Maarn, Den Haag en Bergen op Zoom. Het bureau is opgericht in 1967 door Frits Bosch en Jan Slabbers. Inmiddels werken er ruim 20 mensen bij Bosch Slabbers, waaronder landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, ecologen en ontwerpers.

Bosch Slabbers ontwerpt en realiseert landschapsprojecten in zowel het landelijke als stedelijke gebied. Het bureau heeft een expertise op het gebied van landgoederen, woonlandschappen, groenvisies, natuurontwikkeling en waterbeheer.

Bosch Slabbers werkt vaak samen met andere disciplines, zoals architecten, stedenbouwkundigen, ingenieurs en natuurbeheerders. Het bureau is ervan overtuigd dat een integrale aanpak van ruimtelijke vraagstukken noodzakelijk is om tot duurzame en toekomstbestendige oplossingen te komen.

Stadsfotografie Deventer voor Bosch Slabbers

Over dit project

In 2023 heb ik een project gedaan voor Bosch Slabbers, een landschapsarchitectuurbureau uit Nederland. Het project bestond uit het vastleggen van de vernieuwde pleinen rond het Grote Kerkhof in Deventer.

De opdracht was om de architectuur en de sfeer van de pleinen te documenteren. Ik heb daarom gebruik gemaakt van zowel architectuurfotografie als stadsfotografie.

Voor de architectuurfotografie heb ik geprobeerd om de details van de gebouwen en de inrichting van de pleinen vast te leggen. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van een statief en een groothoeklens.

Voor de stadsfotografie heb ik geprobeerd om de sfeer van de pleinen te vangen. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van een brede diafragmaopening om de diepte te vergroten.

De opdrachtgever was zeer tevreden met het resultaat van het project. De foto’s zijn gebruikt voor de website en de presentaties van Bosch Slabbers.

Ik vond het een leuke uitdaging om deze opdracht te doen. Het was interessant om de vernieuwde pleinen in Deventer te zien en om deze vast te leggen in foto’s.

Meer foto's van voor Bosch Slabbers