Kalender van Deventer 2024

13 unieke beelden van Deventer voor aan de muur
Bestel de kalender nu
unnamed 1024x1024 1

13 UNIEKE BEELDEN VAN DEVENTER

Nu ook tegelijk een verjaardagskalender 

In de afgelopen jaren heb ik het voorrecht gehad om elk jaar een mooie kalender van verschillende steden te maken. Mijn eigen woonplaats Deventer is hier natuurlijk ook altijd bij. De kalender van Deventer is uitgegroeid tot een echte publiekstrekker. Elk jaar gaan er wel 1200 van over de toonbank.

Natuurlijk is er ook voor 2024 weer een prachtige kalender. En wat voor een! Met 13 unieke beelden van Deventer, die aan beide kanten van de pagina zijn afgedrukt. Zo kan hij zowel als kalender als verjaardagskalender dienen.

stad en architectuurfotografie in Deventer.

De kalender van Deventer 2023

Deze prachtige, sfeervolle kalender is het resultaat van mijn passie voor fotografie en mijn liefde voor de betoverende stad Deventer, gelegen langs de schilderachtige oevers van de IJssel. Als fotograaf ben ik vrijwel dagelijks langs de IJssel te vinden, waar ik de unieke schoonheid van deze stad en haar omgeving vastleg.

Wat deze kalender extra bijzonder maakt, is de ongekende kwaliteit ervan. Met zijn royale A4-formaat en maar liefst 13 verbluffende beelden, biedt deze kalender een visuele reis door Deventer zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Maar dat is nog niet alles! Deze kalender is ook nog eens dubbelzijdig te gebruiken, met aan de ene zijde een prachtige kalender en aan de andere zijde een handige verjaardagskalender. Zo haal je het beste van beide werelden in huis voor het jaar 2024.

In nauwe samenwerking met Claim Your Aim in Deventer, hebben we deze unieke kalender ontwikkeld om kunst en de schoonheid van Deventer toegankelijk te maken voor iedereen. Elke maand brengt een nieuw adembenemend beeld van Deventer tot leven, waardoor je stad en landschap in al hun glorie kunt ervaren.

De kalender bevat een prachtige selectie van foto’s die ik het afgelopen jaar heb vastgelegd op diverse locaties rondom Deventer. Je zult versteld staan van de adembenemende beelden van de IJssel, de majestueuze Welle, de iconische Wilhelminabrug, het bruisende De Brink, en het vernieuwde Grote Kerkhof. Met deze kalender haal je niet alleen een stukje Deventer in huis, maar ook een stukje kunst in de vorm van een meesterwerk op elke pagina. Geniet van het komende jaar met deze prachtige Deventer fotokalender van 2024.

Hotel Finch in de zomer in Deventer

En geef je deze kalender bijvoorbeeld cadeau? Maak er dan een mooi pakket van en combineer deze met een Deventer fotoboek met unieke beelden van de mooie stad Deventer en haar directe omgeving: Deventer op Stelten, het Dickensfestijn, de Deventer Boekenmarkt, maar ook de IJssel, historische aanzichten, architectuur en haar unieke bewoners.

Kalender van Deventer 2024

Bestel hem nu

Wil je ook graag weten hoe we samen fotografie kunnen inzetten?