Vastgoedfotografie

Vastgoedfotografie

Als u een woning of bedrijfspand te koop zet, wilt u dat uw advertentie zoveel mogelijk wordt bekeken. Vastgoedfotografie is daarom een onmisbaar onderdeel van de fotografie geworden. Grijp de aandacht met een uitstekende ‘hoofdfoto’. Dit is de eerste foto van de woning en deze bepaalt in hoge mate of een potentiële koper uw pagina opent. 

interieurfotografie in Abdij Sion in DIepenveen

MAAK EEN GOEDE INDRUK MET KWALITATIEF GOEDE VASTGOED EN INTERIEUR FOTO’S

Vastgoedfotografie van hoge kwaliteit zorgt voor een snellere verkoop van het object, dit is uit onderzoek gebleken. Vastgoedfotografie is het professioneel fotograferen van vastgoed objecten. Het fotograferen van interieurs & exterieur van bedrijfspanden en woningen is 1 van mijn specialiteiten. Hierbij ligt de kracht in het optimaal weergeven van de functionaliteit van een gebouw en de van de omgeving.

Waarom is interieurfotografie essentieel voor vastgoed?

Het vormt een krachtige visuele aanvulling op websites, ideaal voor sociale media en biedt een indrukwekkende presentatie op Google Maps voor potentiële klanten. Daarnaast is interieurfotografie perfect als beeldmateriaal voor flyers, folders en brochures. Het is tevens een uitstekende methode om vastgoed en locaties voor evenementen op een overtuigende manier te presenteren.I Het is een uitstekende visuele aanvulling op websites. Interieurfoto’s zijn perfect voor sociale media en bieden een indrukwekkende weergave op Google Maps voor je klanten. Bovendien is interieurfotografie zeer geschikt als beeldmateriaal voor flyers, folders en brochures. Het is ook een fantastische manier om evenementenlocaties te presenteren.

Meer weten? Neem dan Contact op

AANDACHT VOOR HET INTERIEUR

Op locatie begin ik natuurlijk niet meteen te fotograferen. Het is zaak dat het interieur en het object eerst goed wordt bekeken voor de we beginnen aan de fotografie. Soms kan dit ook worden gedaan met een bezoekje vooraf of met beelden die al een goede indictie gegeven.  Ik fotografeer meestal  alleen de representatieve ruimten. En ik  zorgen voor veel licht, dus verlichting aan en zonwering open. Nadat de compositie is bepaald, vragen ik waar nodig of er hier of daar nog wat kan worden opgeruimd en natuurlijk help ik een handje mee. Ik zet storende objecten als vuilnisbakken, verdroogde planten, jassen of tassen, buiten beeld. Dan maak ik een aantal opnamen met verschillende belichtingen (HDR techniek) deze techniek zorgt ervoor dat zowel de lichte als de donkere delen goed worden weergegeven in het eindresultaat.

Hotelkamer fotografie. Finch Deventer. Vastgoed en hotel fotografie in Deventer.

NABEWERKING VAN VASTGOEDFOTOGRAFIE

De vastgoedfoto’s en de interieurfoto’s worden handmatig geoptimaliseerd en geretoucheerd. Uit de HDR beelden is op deze manier het maximale te halen voor een goede representatie van de woning en het interieur.  Hierdoor is optimale kwaliteit gewaarborgd. U ontvangt een consistente serie foto’s van het bedrijfspand of de woning. Het is gebruikelijk dat ik de beelden al binnen 2 werkdagen heb afgeleverd. Maar zeker nog in de week van de shoot zelf. Ik lever ze dan aan via Googledrive. 

 

Interieurfotografie bij Hotel Finch in Deventer

WAT ZIJN DE TARIEVEN VOOR INTERIEURFOTOGRAFIE?

Mijn tarieven voor interieurfotografie starten bij €450 voor een sessie van vier uur op locatie. Dit pakket omvat de nabewerking van minstens 15 beelden. Voor €600 ontvang je ook een fotosessie van vier uur op locatie, inclusief de nabewerking van alle gemaakte foto’s.

Ik geloof sterk dat mijn foto’s een meerwaarde bieden aan elk interieur. Ze kunnen helpen bij het verkopen, verhuren of eenvoudigweg laten zien hoe prachtig een interieur is.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige interieurfotografie tegen betaalbare tarieven, dan ben ik de juiste keuze. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

WAT JE MAG VERWACHTEN VAN MIJ ALS VASTGOEDFOTOGRAAF

Als vastgoedfotograaf streef ik ernaar om het maximale uit de woning, het bedrijfspand en het interieur te halen in mijn beelden. Duidelijke communicatie staat bij mij centraal; ik overleg helder over eventuele extra werkzaamheden of directe opruimacties die nodig zijn. Na een grondige inspectie van de woning of het bedrijfspand geef ik een heldere indicatie van het minimale aantal foto’s dat je kunt verwachten van de locatieshoot.

VASTGOEDFOTOGRAFIE VOOR MAKELAARS

Voor makelaars en voor publicatie op platforms zoals Funda is vastgoedfotografie van groot belang. Als je als makelaar op zoek bent naar prachtige vastgoedfoto’s, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Wil je ook graag weten hoe we samen fotografie kunnen inzetten?